Programma

| REIS | UITRUSTING | LANDINFORMATIECONTACT |

Programma voor deze tocht:

Dag 1 (8 september 2017): 
We ontmoeten elkaar in de vroege ochtend in Nikkaluokta. Inlooptocht naar Larkincohkka (1066m). Dit is een zeer interessante omgeving omdat het eerste gedeelte over een gebaand wandelpad gaat, maar niet tot de top voert. Perfect om het oriënteren in ruig terrein, zonder gebaande wandelpaden, te oefenen. Op de top hebben we een mooi uitzicht over het prachtige meer waaraan Nikkaluokta ligt. Ook kunnen we de toppen rondom de Kebnekaise zien. We slapen in het bos in onze zelfgemaakte bivak.
Dag 2 (9 september 2017): 
Vandaag  gaan we richting Kebnekaise (2106 m). Dit doen we met onze volledige bepakking. Op deze eerste dag lopen we langs het meer richting Kebnekaise Mountain Station waar we ook zullen overnachten.
Dag 3 (10 september 2017): 
Afhankelijk van het weer en de omstandigheden gaan we naar de top van Kebnekaise. Indien het weer het (helaas) niet toe laat zullen we besluiten om een wandeltocht in de omgeving te maken of verder te trekken om een rondloop om de Kebnekaise te maken
Dag 4 (11 september 2017): 
Indien we gisteren de top hebben behaald starten we vandaag met de rondloop, we kamperen vanaf nu niet meer op campings maar in de wilde natuur.
Dag 5 (12 september 2017): Afhankelijk van eerdere programma, rondloop dag 2 of 3
Dag 6 (13 september 2017): 
Afhankelijk van eerdere programma, we gaan in ieder geval terug naar Nikkaluokta.