NORTH66

NORTH66 is een nieuw bedrijf dat zich richt op avontuurlijke reizen. De naam NORTH66 is afgeleid van de ligging van de poolcirkels, deze bijzondere parallellen liggen op 66½° Noorder- en Zuiderbreedte. Op deze poolcirkels komt éénmaal per jaar de zon niet op en gaat de zon éénmaal per jaar niet onder.

In de gebieden rondom de poolcirkels is de natuur nog ongerept en vind je nog ongerepte stukken wildernis. De reizen van NORTH66 gaan niet uitsluitend naar de gebieden rondom deze poolcirkel maar hebben wel allemaal hetzelfde karakter die nodig is in deze gebieden. In de reizen staan avontuur en natuur centraal, tijdens onze reizen komen we in terrein waar geen of nauwelijks andere mensen zijn, ontsnappen uit de drukte van het dagelijkse leven met beperkte/geen mobiele connectiviteit. De belevingsvorm is gericht op ontspanning, terug naar de natuur en avontuur.

Bij NORTH66 banjeren we niet als groep achter een gids aan, nee iedereen kan en mag (maar moet niet) meedoen aan de invulling van het programma. In de gebieden waar wij reizen is ons programma zeer afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en de invloed van het weer, samen bepalen we tijdens de reis welke doelen wel en niet haalbaar zijn. Binnen het programma is er vaak ruimte tot wild kamperen, slapen in een zelfgemaakte bivak, het opdoen van eigen ervaring met betrekking tot oriëntatie/navigatie, routekeuze, rivieroversteken etc.

Sinds 1 maart 2019 heb ik mijn bedrijf uitgebreid met klussen, meubelmaker, interieurbouw en (bedrijfspanden) onderhoud activiteiten. Dit doe ik met dezelfde enthousiasme en ga ook hoer graag van de “gebaande paden” af. Heb jij een uitdaging voor mij..? Wil je nu eindelijk eens een boekenkast die speciaal op maat voor jou gemaakt is? Het zal je verbazen dat op maat gemaakte meubels niet eens heel veel duurder hoeven te zijn, neem hier contact met mij op voor alle mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: NORTH66
Vestigingsadres: Verbindingslaan 31A, 1401VC, Bussum
Email: info@north66.nl
Telefoon: 0640004021
Bank: KNAB
Rekening nr: NL32 KNAB 0765 9838 85
KvK nr: 64256537