AXEperience

AXEperience-logoNORTH66 verzorgt in samenwerking met de NKBV regio Amsterdam de AXEperience workshop. In onze workshop staat de beleving van buiten zijn, in combinatie met avontuur centraal. Een avontuur aan de rand van de stad; naar buiten en hakken maar. We gaan terug naar de basisprincipes die je in de stad alweer vergeten bent. Houtzagen, hakken en vuur maken zonder lucifers/aansteker. Met als beloning het grillen van je eten op je eigen vuur.

Tijdens deze workshop ga je in een kleine groep van 2-3 personen aan de slag. Je krijgt instructie om op een leuke en veilige manier boomstammen te zagen, te hakken en het maken van je eigen vuur. Hier zit tevens het wedstrijd element in, welke groep slaagt er in als eerste zijn vuur aan te krijgen zonder dat je gebruik maakt van een aansteker of lucifers. Dit vuur is nodig voor het grillen van je eten onder het genot van een welverdiend drankje.

De AXEperience workshops in samenwerking met de NKBV regio Amsterdam zijn te boeken via open inschrijving, zie hieronder voor de data en tijden. Wil je de AXEperience workshop op een andere dag of exclusief voor jouw groep boeken? (b.v. een teamuitje, vrijgezellenfeest) gebruik dan het contactformulier of stuur je vraag per email naar NORTH66.

Overzicht workshops 2017 | NKBV terrein te Osdorp:
11 juni 2017 | 14.00 – 17.00 uur | INSCHRIJVEN
22 oktober 2017 | 14.00 – 17.00 uur | INSCHRIJVEN