2de pinksterdag – materiaalcheck en oefenwandeling voor de Hornstrandir reis

Op 2de pinksterdag zal er een materiaalcheck mogelijkheid zijn voor iedereen de meegaat naar IJsland. Tijdens de materiaalcheck zal ik laten zien wat ik mee heb op deze reis, bekijken wat jij mee wil nemen en je vragen beantwoorden: Wat is wel of niet handig mee te nemen, wat te doen met je tent, vragen over eten & drinken, etc.
Daarnaast gaan we ook een oefenwandeling met volledige bepakking maken! Er is door Anneke een pittige wandeltocht uitgekozen 20 – 23 km, de duintoppentocht! Halverwege kunnen we aan het strand lunchen. Tevens zijn er korte alternatieven mogelijk, we bespreken in de ochtend welke route de voorkeur geniet.

Wanneer; Waar; Hoe laat?
16 mei 2016; klimduin te Schoorl; 09.30 uur
Wandeling zal rond 11.00 uur beginnen.

 

Geef een reactie